zondag 26 februari 2012

25 jaar Getrouwd of Gefeliciteerd

Eerst wil ik mijn nieuwe volgers weer welkom heten ik vind he erg leuk om er weer volgers bij te hebben ik probeer dan ook geregeld bij jullie even een kijkje te
nemen.

Nu dan mijn nieuwe kaart er zitten twee labels bij die ik er los op heb gelegd,je hebt wel eens dat je denkt wat zet ik er op, ook heb ik wel eens mensen die zeggen leuke kaart maar ik had er liever een andere tekst op gehad.
Vandaar dat ik zorg dat ik losse labels er bij hebt met verschillende teksten in de bijpassende kleur van de kaart, dus men kan kiezen , wat vinden jullie van het idee en hebben jullie dit ook wel eens, graag hoor ik weer jullie reactie,s  groetjes Nel

6 opmerkingen:

 1. Prachtig kaartje Nel, lief roze, mmmmmm smullen. Ik doe er vaak helemaal geen tekst op, dan is de kaart voor verschillende gelegenheden te gebruiken, handig. Maar zoals jij het oplost is ook heel slim!
  Liefs,Plony

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Losse labeltjes is een SUPER handige oplossing.....slim bedacht Nel.
  Het is een LIEF kaartje zo in het roze.
  Liefs Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hai,

  Wat een mooie kaart!
  En ja hoor, ook ik heb dit weleens. Dat laat ik vaak de tekst helemaal weg. En dat doe ik dan terplekke, of niet. Ik zorg dan altijd wel op mijn kaart dat er nog wel een plekje over is om een teks op te zetten.

  Groetjes Suus

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij is weer keigaaf je kaartje.
  Leuke kleurtjes ook weer gekozen.
  Picobello gedaan!
  liefs Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. nel wat een mooi kaartje meis
  helemaal top ook de kleurtjes gaaaf
  liefs,ans xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooi kaartje Nel groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen