dinsdag 17 maart 2015

Happy

Happy het staat er echt op links boven een stempeltje 2 x.
Ach mijn kaart moet toch een naam hebben. Zoals ik in mijn vorig blog bericht al zei het gaat lekker en nu maar hopen dat het zo blijft.
Meestal vind ik dat ik nog steeds iets mist op mijn vintage kaarten oh nu vraag ik me af is dit nu eigelijk wel vintage?? Wat kan er nog  bij ? Jullie mogen hier rustig op reageren hoor ik kan wel tegen een stootje,  Veel liefs Nel

6 opmerkingen:

 1. Hoi hoi Nel,
  ik vind je kaartje weer helemaal super!
  misschien zou je de randjes van je kaart kunnen aanzetten met wat distressinkt, dat geeft wat meer dimensie, maar nogmaals ik vind je kaart zo ook super, maar misschien helpt deze tip je...
  liefs van Martha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Nel,
  voor het vintage effect zou ik de randjes ook beinkten..maar zo is je kaartje ook heel erg leuk
  Liefs, Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je kaart is prachtig en echt wel vintage hoor. Bij twijfel inderdaad de randjes iets bewerken met distress inkt, doet wonderen. Ik kan eigenlijk niet zonder, vind ik mijn kaarten ook iets kaals hebben, mis er dan zelf iets aan, net zoals jij nu een beetje.

  groetjes Henriëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je kaart ziet er echt wel vintage uit, maar om wat extra toe te voegen zou je idd de randen kunnen bewerken met inkt...leuk om te doen en geeft direct een andere uitstaling....ben benieuwd naar je vlg vintage kaart met beinkten randen.

  Groetjes Leni

  BeantwoordenVerwijderen