zondag 12 februari 2017

Speciaal voor jouw.

Het is al weer zondag , mijn dag begint dan  nog steeds met koffie drinken bij mijn schoonmoeder eind van de maand hoopt ze 94  te worden. Even de was meegenomen van haar en dan maar weer eens  mijn hobbykamer in.
Ik moet eerlijk zeggen het gaat best wel lekker met de laatste kaarten.
De mal die ik heb gebruikt lijkt vreselijk veel op de nieuwe Dutch Doobadoo, maar ik had hem toevallig  in mijn map Silhouette Cameo patronen staan. Wel heb ik er maar gelijk een patroon van gemaakt wat ik bij Ineke Bezemer zag.De tekst op de kaart ook weer met de Cameo  gemaakt  eerst met de sketchpen en daarna uitgeneden, zo maak ik nu elke tekst .
 Mijn Valentijnskaartjes zijn ook  klaar maar die zien jullie volgende week  pas. De kleuren die ik heb gebruikt ja dat zijn nu echte Nel kleuren , maar roze is ook mijn favoriet hoor. Ik ben zeer tevreden met mijn kaart ik hoop dat jullie hem ook mooi vinden en er inspiratie uit kunnen halen,  Fijne zondag  en  veel liefs Nel.

4 opmerkingen:

 1. Prachtige kaart mooie mal heb je gebruikt .Je vorig kaart is ook schitterend.
  Groetjes Gerrie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie easelcard heb je gemaakt Nel. Prachtig gedecoreerd in mooie kleuren en ik heb wat mooie creaties van je gemist zag ik. Je bent inderdaad goed op dreef. Wat zijn de puntkaarten ook gaaf, ik heb weer genoten van mijn bezoekje hoor, dank je wel.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het weer een klasse kaart Nel, wat is er veel op te zien, weer héél mooi gemaakt.
  94 jaar,een fijne verjaardag met je schoonmoeder en van harte gefeliciteerd.
  Lieve groetjes,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi hoi Nel,
  jij bent een echte kunstenaar op de silhouette cameo, heel mooi uitgewerkt deze kaart!!!
  Liefs van martha

  BeantwoordenVerwijderen