woensdag 2 mei 2012

ALLEEN EVEN EEN BERICHTJE

Ik ben vandaag weer bij mijn hobby-blogmaatje PLONY geweest wat was het weer gezellig we hebben gewinkeld heel veel gepraat ja eigenlijk van alles en nog  en   wat ben ik verwent door PLONYen haar lieve man ARIE daarom wil ik  ze  heel erg bedanken voor de fijne dag wat zijn dit toch lieve mensen  gr Nel

5 opmerkingen:

 1. Heerlijk toch om zo'n leuke dag te hebben! Ik ken Plony niet persoonlijk maar zoals ze overkomt op haar blog lijkt het me inderdaad een hartverwarmend persoon!
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jeetje zeg Nel, laat dat eens.......ik zit hier met knalrode wangen maar wel heerlijk na te genieten van een supergezellige dag waarin we ook weer heerlijk hebben gelachen, hihi. Dikke knuf van mij!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk voor je Nel dat je zo'n fijne dag hebt gehad, dat heeft een mens weleens nodig toch? en jij bent een bofkont om zo'n fijn hobbymaatje als Plony te hebben. Koester dat maar hoor!!! lieve groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk dat jullie een fijne dag hebben gehad. Heel erg lief van Plony en haar man dat ze dat gedaan hebben en zulke vrienden moet je koesteren.
  Geniet er nog maar even van na.
  liefs, Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat super leuk dat jullie samen zo'n fijne dag hebben gehad!

  Groetjes Suus

  BeantwoordenVerwijderen