zondag 19 augustus 2012

Eerste plaatje met de Copics

Hallo Allemaal, wat is het toch warm geweest  vandaag  we hebben heerlijk in de tuin gezeten en lekker gegeten buiten, ja mijn dochetr was er met haar man en mijn 2 kleindochters 16 en 21 jaar , op de valreep kwam ook mijn tweeling broer met zijn vrouw ook nog even langs , oh wat was het gezellig .

Ik ben donderdag heerlijk bij mij hobbymaatje PLONY  geweest ja dat is altijd een heel gezellige dag, dat wij geen kramp in ons kaken hebben is ongelooflijk want wij beppen wat af samen.
Ik heb van Plony mijn eerste les gekregen in kleuren met de copics ik moet zeggen het is reuze leuk, en denk dat ik ook wel verslaafd er aan gaat raken, toen ik dus bij PLONY was zei waarom doe je nu niet mee met een wedstrijd van HET FREUBELSTRAAT, wij zijn aan de slag gegaan en ik moet zeggen ik heb een hoop geleerd.

Dit is wat ik er van heb  gemaakt en dat voor de eerste keer Plony zei nog NEL als jij zo doorgaat dat ben  jij over 40 jaar net REMBRAND maar dan het zusje ,maar ik denk niet dat we dit dan nog mee  gaan maken, ik vond het leuk en ben best tevreden  , ik hoor graag jullie reactie, heel veel groetjes en nog een hele fijne avond    doeiiiiiiiiiiiiii NEL