zondag 1 december 2013

Even iets anders

Vandaag even een tissue doos opgepimpt  voor iemand die 89 jaar is geworden ja wat moet je kopen voor iemand op deze leeftijd vorige keer had ik een doosje met toffie fee gemaakt en dat vond ze pracht helaas is deze uit haar kamer verdwenen in het tehuis dat  vond ze erg jammer dus geen dure cadeautjes meer.Dit is het  resultaat vanmiddag hoor ik wel wat ze er van vind veel liefs Nel

17 opmerkingen:

 1. Heel mooi gedaan Nel. En het hoeft niet duur te zijn. Dit is heel mooi, en in zijn huis, als het mooi is, zijn de mensen al blij, maar of anderen er met hun vingers af kunnen blijven ?
  Maar .... mijn vriendin, ook in gesloten afdeling, kan bij anderen geen oude pop of beer zien liggen. En er zit geen cent kwaad bij haar. Na 5 minuten is ze het vergeten. Zo zal het wel gegaan zijn. gr leny w

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh Nel dat gaat ze vast prachtig vinden. Hopelijk blijft het personeel dit keer er van af (herken het van mijn vader toen hij nog leefde en soms naar verlpleeghuis moest voor refalidatie, was hij ook steeds van alles kwijt, horloge geld enz.

  Groetjes joke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is toch erg, dat er dingen verdwijnen, je hoort het zo vaak! En soms ook nog door het verplegend personeel, schandalig. Wat zal ze blij zijn met jouw prachtige tissuedoos!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat sneu voor haar, dat ze dat hebben weg gehaald.
  maar je hebt weer een mooi tissue doosje opgepimpt Nel.

  gr karin

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heb je dit weer prachtig gemaakt Nel, wat zal ze er blij mee zijn. En zo sneu dat ze dat zomaar hebben meegenomen uit haar kamer, is eigenlijk toch niet normaal. Maar helaas gebeuren dat soort dingen. Nu maar hopen dat dit nog heel lang in haar kamer mag blijven.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heb je dit mooi gemaaktNel daar zal ze wel heel erg blij mee zijn en je hebt van die leuke kleuren gebruikt

  Liefs Van Nellie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi hoi Nel,
  wat een prachtcreatie!
  inderdaad is het te hopen dat dit doosje wel bij haar blijft,
  ik werk op een PG afdeling en daar is ook altijd veel kwijt.
  Groetjes van Daatje

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Nel,
  Ik hoop dat deze niet achterover gedrukt gaat worden, schandalig..
  Je hebt de tissuedoos prachtig gepimpt, liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi nel. Wat heb het doosje supermooi opgepompt. Groeten trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een prachtige tissuebox heb je gemaakt. Daar zal ze zeker blij mee zijn. Hopelijk blijft deze gewoon staan in haar kamertje.

  groetjes Henriëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ooo...dat is niet zo mooi! maar ik hoop dat die doosje wel blijft staan, want die hebt je schitterend gemaakt. wat mooi versierd!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Helammal SUPER mooi en nu maar hopen dat ze er lang van mag genieten.
  Lieve groetjes Nellie

  BeantwoordenVerwijderen
 13. wat een schitterende doos, mooie kleuren ook.
  groeten Lenie

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat heb je een prachtige doos gemaakt Nel! Hier zal die mevrouw zeker erg blij mee zijn en hopelijk blijft het ook gewoon in haar kamer staan. groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 15. wow wat een bjoetie heb je gemaakt
  heel leuk om naar te kijken, en nu maar hopen dat deze wel blijft staan. Jammer hoor maar je bent gewoon verplicht om de hele dag met je kamerdeur op slot te zitten....als je niks kwijt wil raken. Nel nog bedankt voor de beeldschone Bestie Kerstkaart die ik van je mocht ontvangen. Wat heb je dat schitterend gedaan zeg een plaatje.
  Liefs Ghea ♥

  BeantwoordenVerwijderen