woensdag 16 oktober 2013

Leuk Raampje

Eindelijk weer even wat van mij , ik zit nog steeds te tobben met het internet op mijn gekregen PC , zo heb ik internet en kan ik overal naar toe en zo valt het weg wel ook op mijn laptops.
 kunnen jullie voorstellen dat ik er kriegel van word, als ik een bericht wil zetten heb ik twee computers nodig één voor het type werk en foto,s invoegen en de andere weer om de kaart op het internet te zetten en daar heb je dan niet zo veel zin in maar we blijven proberen.
Nu mijn kaart het is een kerstkaart en ik ben weer met mijn cricut aan de slag te gaan om dit raam te maken ik vind het wel aardig gelukt. de steentjes heb ik met een mal gemaakt van  Dutch Doobadoo en in plaats van snow heb ik gewoon Gesso gemengd met een beetje zout en dat geeft een heel goed effect en natuurlijk heel goedkoop.

,ik ga zo weer proberen om mijn computer goed aan de gang te krijgen dus jullie weten dat ik nog steeeds niet lekker op mijn blog kan en ook een blogrondje gaat moeilijk heel veel liefs en hoop tot gauw, groetjes Nel