zaterdag 12 januari 2019

Challenge bij Vintage and more


Hallo allemaal,
In 2019 mag ik als nieuw lid van het designteam van Vintage and More mij ook gaan bezighouden met het maken van kaarten enz. Wat is het leuk om dit te mogen doen. Gewoon de opdrachten  doen en je bent lekker aan het freubelen. Ook heb ik nog een nieuwtje namelijk dit jaar word ik ook nog eens overgroot oma . Oh wat klinkt dit oud , maar zo voel ik me niet. Ik heb dus zat te doen in  2019 .Dit was  mijn eerste opdracht bij de challenge met als opdracht Alles mag. Deze challenge loopt de hele maand januari en je mag met 4 kaarten meedoen  . Ga gerust een kijkje nemen, wel eerst even lid worden , je ziet dan zoveel leuke ideetjes, Ik zeg doen. 


Heel veel knutselplezier , Veel liefs Nel

7 opmerkingen:

 1. wat een schitterende kaart en wat een geweldig leuke nieuwtjes!!! Overgrootmoeder...het is toch wat he ;-))
  Liefs Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Nel,
  Wat super leuk dat je deel mag uitmaken van het designteam. Daar weet jij wel raad mee!
  Je eerste creatie is hartstikke mooi en een goede inspiratiebron voor de deelnemers. Jammer dat je alleen via Facebook deel kan nemen.
  Veel succes toegewenst hoor!

  Groetjes Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hé Nel...ik miste je al en wat begin je het nieuwe jaar met mooi nieuws! Hartstikke leuk dat je bij het design team vintage and More aansluit en wens je heel veel plezier! Ik heb geen facebook en kan het dus (behalve bij jullie) niet volgen. Je eerste voorbeeldkaart is schitterend! Ook nog overgroot Oma worden dit jaar, wees maar lekker trots op die benoeming!!!
  xx Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een prachtige kaart Nel. Leuk dat je DT lid bent en geweldig nieuws dat je overgrootmoeder wordt, gefeliciteerd. groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi hoi Nel,
  Wat een moi i begin van het nieuwe jaar zeg!
  Van harte met je DT schap en natuurlijk het feit dat je over-oma gaat worden !
  Je voorbeeldkaart is weer een schoonheid echt Prachtig!
  Liefs Martha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige kaart Nel!
  En dubbel gefeliciteerd,
  Groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige kaart Nel. Leuk dat je in te designteam van vintage en ... bent gekomen. gefeliciteerd. erg leuk voor je . Ook dat je overgrootoma wordt. Groeten trijntje

  BeantwoordenVerwijderen